Onze locatie

BY WENDYS
Rodenborchweg 28A
5241 VM Rosmalen
073-5236513

Online afspraak maken

Volg ons ook via

Hairextension studio MoreByMe

Hairextension studio MoreByMe is dè hairextension studio van Nederland en België, onderscheid zich van alle anderen door het unieke 3 stappenplan.

Wij werken uitsluitend met:
- De hoogste haarkwaliteit Great Lengths extensions “The Original”
- Veelzijdigheid aan het allernieuwste geavanceerde apparatuur
- Variatie van extension technieken
- Hoogopgeleide en ervaren extension specialisten met eerlijk advies

Wilt u graag meer informatie over extensions dan bent u van harte welkom bij ons in de salon voor een gratis persoonlijk consult.
Voor meer informatie kunt u bellen naar: 073-6125663 of check: www.morebyme.nl

Wij werken met het allernieuwste systeem van Great Lengths, de Multisonic:
Met de ultrasoontechniek wierp Great Lengths de wereld van de haarverlenging en haarverdikking omver. In plaats van gerolde verbindingen zoals bij de warmtetechniek, werden extreem platte verbindingen mogelijk.

Het ultrasoonsysteem MULTISONIC zet nu een tweede stap in de toekomst. De MULTISONIC biedt alle voordelen van de ultrasoontechniek en heeft nog eens een
aantal pluspunten:
Ultrasnel inzetten van de extensions door middel van de nieuwe meervoudmodus, tot 5 strengen in één moeite.
Ultrabeschermend voor uw eigen haar en uw extensions.
Ultraplatte en daarmee nagenoeg onzichtbare verbindingen, die ook weer makkelijk te verwijderen zijn.
Ultraveilige verwerking en daarmee een stevige houdbaarheid.


Natuurlijk vallend haar als nooit tevoren
Door de speciale vorm van de bondings en de wijze van verwerking zorgt de MULTISONIC voor absoluut natuurlijk vallend haar. Het eigen haar en extensions vormen gemeenschappelijk een harmonisch geheel. Uw heeft een volledig nieuw draagcomfort.

Klik op de onderstaande link voor een demo:
www.youtube.com/watch
 
Great Lengths beschadigt het eigen haar absoluut niet. Bij een volumebehandeling beschermt Great Lengths zelfs het eigen haar doordat allerlei andere behandelingen overbodig zijn. Kortom je bent happy met je haar, dus happy with life! Een Great Lengths behandeling is in handen van de erkende Great Lengths kapsalon, BY WENDYS dus. Great Lengths is 100% natuurhaar.

Great Lengths is van nature glanzend en veerkrachtig. Dat kan alleen door de ultieme haarkwaliteit van 100% natuurhaar. Alle haarschubjes zijn aanwezig en dientengevolge is het haar op groeirichting geselecteerd. Bij normaal dagelijks onderhoud met proffesionele produkten gaat het haar niet knopen.

De aanhechting aan het eigen haar is uniek door de bevestiging met polymeren. Dit kunststofje heeft nagenoeg de eigenschappen van ons eigen haar. Door de wijze van bevestigen behoudt ieder zijn eigen lifestyle. Bij kleuring of omvorming van het eigen haar is het om technische redenen nood-zakelijk één week voor of één week na het aanbrengen van Great Lengths dit uit te voeren.

Great Lengths heeft een scala van 50 kleuren. Deze kleuren kunnen oneindig worden gemengd. Bij normaal gebruik en onderhoud is het haar kleurvast. Sauna, diepzee duiken, racen en andere sporten vormen geen enkele belemmering. Zelfs zwemmen in heel zout zee¬water kan probleemloos. Natuurlijk het haar daarna normaal behandelen met een conditioner, evenals het beschermen tegen zonlicht.

Waar komt Great Lengths haar vandaan?
Great Lengths haar vindt zijn oorsprong in Indiase tempels. Uit dankbaarheid schenken gelovigen hun haar. De tempels verkopen het haar aan Great Lengths. Uit deze opbrengst zijn en worden scholen en ziekenhuizen gebouwd en ondersteund. Ook andere charitatieve doelen worden hiermee gesponsord.